U svijetu koji se sve više okreće održivim i efikasnim rješenjima, predstavljamo vam inovativno rješenje za prikupljanje otpada - naša električna komunalna tricikla. Ova vozila su više od običnog prijevoznog sredstva; ona su ključ učinkovitijeg, ekološki prihvatljivijeg i ekonomičnijeg načina upravljanja komunalnim otpadom.

Naša tricikla su dizajnirana s misijom: da budu pouzdani partneri u čuvanju čistoće naših gradova. Svako vozilo prolazi kroz poseban tretman protiv hrđanja, uključujući obradu kiselinom i fosfatizacijom, te je naknadno premazano elektroforezom. Ovaj proces ne samo da osigurava dugotrajnost vozila, nego ga i čini izuzetno otpornim na hrđanje.

Karakteristike poput potpuno zatvorene strukture kutije s dvojim otvorenim vratima za ubacivanje smeća i pneumatskim zadnjim vratima olakšavaju upotrebu i praznjenje, dok LED rasvjeta, pokazivači smjera, stop svjetla i brojni sigurnosni alarmi osiguravaju maksimalnu sigurnost kako za vozača, tako i za okolinu.

S dodatnim setom baterija, koje ne zahtijevaju nikakvo održavanje osim redovnog punjenja, naša tricikla osiguravaju kontinuiranu operativnost i smanjuju vremenske gubitke povezane s čestim punjenjima. Robusne gume dizajnirane su za dugotrajnu upotrebu, osiguravajući da vaše vozilo bude spremno za svakodnevne izazove.

Br.

Naziv stavke

Jedinica

Parametar

1

Dimenzije tijela tricikla

mm

2930*930*1250

2

Dimenzija spremnika za kante

mm

1715*660*920

3

Broj osoba

Osoba

1

4

Maksimalna brzina

km/h

25

5

Radijus okretanja

mm

2250

6

Mogućnost penjanja (nagib)

%

15

7

Snaga motora

w

800/600 DC

8

Napajanje

V/Ah

48V/20AH MF baterija

9

Minimalni razmak od tla

mm

180

10

Minimalna udaljenost kočenja

m

2

11

Kapacitet dijela za prikupljanje otpada

L

2 kante po 240 litara

 

 

  • Cijelo vozilo je poslije posebnog tretmana protiv hrđanja kiselinom i fosfatizacijom premazano elektroforezom, što ga čini otpornim na hrđanje i trajnim.
  • Cijelo vozilo ima karoseriju od lima
  • Kutija je izrađena od nehrđajućeg čelika.
  • Potpuno zatvorena struktura kutije ima dvoja otvorena vrata za ubacivanje smeća i pneumatska zadnja vrata kutije, što olakšava pražnjenje smeća.
  • Cijelo vozilo je opremljeno LED rasvjetom, lijevim i desnim pokazivačima smjera, stop svjetlima, instrumentima, električnim rogovima, retrovizorima, alarmima za vožnju unatrag, alarmima protiv krađe, itd. kako bi se efikasno osigurala sigurnost vožnje.
  • Prednji kotač koristi 16 * 2,5 debelu otpornu gumu
  • Zadnji kotač koristi 16 * 3,2 debelu otpornu gumu, koja ima dug vijek trajanja.
  • Baterije ne trebaju nikakvo održavanje osim punjenja putem prijenosnih punjača, mogu se puniti putem utikača u bilo koje vrijeme.
  • Dodatni set baterija uključen