Wintec doo je ekskluzivni distributer kompanije Altekma koja proizvodi mašine i rješenja za horizontalnu signalizaciju, odnosno označavanje cesta. Imamo sveobuhvatnu ponudu mašina za horizontalnu signalizaciju. Od ručnih i samohodnih mašina do specijaliziranih kamiona, Wintec nudi rješenja koja će vaš posao učiniti bržim, preciznijim i efikasnijim.

  • ALT 100: Vaš pouzdani partner za male urbane projekte. Ova mašina ne samo da pruža brzinu do 20 km/sat, već i memorira sve vrste oblika linija prema normama. Uz GPS modul i mogućnost daljinskog spajanja, nikada nećete biti sami u slučaju kvara.
  • ALT 100 PRO: Robustan stroj za urbane i međugradske projekte. Brzine do 20km/h, GPS, veći kapacitet tanka za boju i perlu omogućit će Vašoj kompaniji rad na mnogo većim projektima i udaljenostima. 

  • ALT 180: Savršen za gradske, međugradske i aerodromske projekte. Ova mašina garantira visoku kvalitetu i preciznost zahvaljujući svom bezračnom sustavu raspršivanja.
  • ALT 300: Dizajniran s misijom da zadovolji potrebe gradskih i međugradskih projekata. S lakoćom manevriranja i brzinom do 20 km/sat, ALT 300 je vaša brza i pouzdana opcija.
  • ALT 500: Kada su u pitanju dugi međugradski projekti, ALT 500 je nezamjenjiv. Spremnici velikog kapaciteta i napredne bezračne pumpe čine ga idealnim za trajne i izdržljive oznake na cestama.
  • ALT 1000: Za one koji traže najbolje u urbanim, međugradskim i zračnim aplikacijama. Ova mašina nudi visoku manevarsku sposobnost i preciznost, osiguravajući da vaše linije budu jasne i postojane.