Wintec d.o.o. je ekskluzivni zastupnik Fassi Group za Bosnu i Hercegovinu. Fassi grupa je ključni igrač na međunarodnom tržištu sa svojim širokim spektrom proizvoda koji zadovoljavaju specifične potrebe različitih industrija i tržišta. Moguće je podijeliti cijeli portfolio na velike porodice: tehnologije za dizanje (Fassi i Jekko), tehnologije za industriju šumarstva, samohodne dizalice i one za industriju reciklaže. Svaki proizvod se podešava i prilagođava kako bi bolje zadovoljio posebne potrebe bilo kojeg specifičnog područja primjene.

Fassi grupa garantuje 100% kontrolu kvalitete za ponuđene proizvode jedinstvene razine performansi koje se cijene u cijelom svijetu.

 

 Zglobne dizalice za kamione

Fassi nudi najširi asortiman zglobnih kamionskih dizalica na svijetu. Više od 60 modela dostupno je u nekoliko verzija, od mikro do gigantskih dizalica s kapacitetom dizanja preko 150 t/m. Postoji više od 30.000 konfiguracija koje se mogu sastaviti prema potrebama i očekivanjima korisnika. Ako zatim dodamo mnogo dostupnih dodataka, rezultat je lista mogućnosti koja nudi upravo kran koji zadovoljava potrebe posla za koji je dizajniran. Fassi, međutim, može ponuditi još više: nove mogućnosti koje dolaze iz najnovijih tehnoloških izuma primijenjenih na dizalice čine važan dio modularnosti, svestranosti i beskonačne ekstenzivnosti asortimana.

Dizalice za teška opterećenja

Preko 39 t/m

Pogodno za montažu na 3- ili 4-osovinske kamione, ovi kranovi kombinuju performanse izuzetnog podizanja sa tijelom koje sveukupno ograničava dimenzije koliko god je to moguće.

 

Dizalice za srednja opterećenja

Od 13 t/m (F135A) do 34 t/m (F365A)

Pogodan za montažu na 2- i 3-osovinske kamione koji nude beskonačnu mogućnost ugradnje.

Dizalice za laka opterećenja

Od 1 t/m (mikro) do 12 t/m (F120B)

Kombinacija smanjene težine i kompaktnih dimenzija sa naglaskom na snagu.

Mini Gru

Jekko mini dizalica je zaista jedinstven, visokotehnološki i inovativan proizvod. To je zbog njegovih karakteristika, jer je mnogo konkurentniji od ostalih dizalica i jer dolazi iz iskustva solidne, mlade i najsavremenije kompanije.

Ova vrsta mini dizalice može nositi različite vrste terena, uključujući mjesta gdje se obično koriste autodizalice, toranjski kranovi, teleskopski utovarivači i viljuškari.

Slika 2.1 MPK 50

Slika 2.2. SPX532

Slika 2.3 JF545